Има такъв народ (ИТН) ще преразгледа поведението си, защото е

...
Има такъв народ (ИТН) ще преразгледа поведението си, защото е
Коментари Харесай

Процедурата за БНБ тръгва отначало

" ИТН " (ИТН) ще преразгледа държанието си, тъй като е въпрос на чест. Това заяви пред публицисти в Народното събрание (НС) зам.-председателят на Народното събрание Ива Митева, представена от " Стандарт ".

" В комисиите сме ощетени през цялото време. Няма по какъв начин Българска социалистическа партия с 25 народни представители да има по трима депутати, а ние да сме по двама. Жестът, който сме създали, не е свестен ", безапелационна бе Митева.

" Предстои нова процедура за началник на Българска народна банка. Но още веднъж би трябвало да се одобряват процедурни правила, започваме изначало. Нашият претендент още веднъж ще бъде Каримански, изрично ", сподели още Митева.

Тя акцентира, че Има Такъв Народ ясно е споделила, че шефът на Българска народна банка не е залог на обединението, а Северна Македония. " Но това оскърбление не беше належащо. Да хвърлят тиня безпричинно - чул някой, нещо споделил, е подмолно ", съобщи Митева.

" Въпросът за пътищата и законът за правосъдната власт нямат нищо общо с шефа на Българска народна банка. Тяхна преценка и воля е дали те ще унижат техния претендент. Ние приехме да не го създадем ", сподели тя.

Митева изясни, че се надява да няма предварителни избори. Според нея с кандидатурата на Мартин Карбовски за Съвет за електронни медии се получило същото, като при Каримански. " И там медиите, близки до Демократична България, започнаха едни приказки. Достойно беше да си отдръпна кандидатурата ", изясни Митева.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР