Има такъв народ (ИТН) ще подкрепи инициативата за отстраняване на

...
Има такъв народ (ИТН) ще подкрепи инициативата за отстраняване на
Коментари Харесай

И хората на Слави навити да махат Гешев с ГЕРБ и ДПС

" ИТН " (ИТН) ще поддържа самодейността за премахване на основния прокурор Иван Гешев, разяснява пред БНР депутатът на Слави Трифонов Станислав Балабанов.

Той дефинира като " добър знак " поръчката на Мария Габриел, само че се усъмни дали членовете на Висшия правосъден съвет (ВСС) има политическа воля, с цел да гласоподават оставката на обвинител номер едно.

От Има Такъв Народ държат да чуят и предлагането за правосъден министър и упорстват цялостна идея за правосъдна промяна.

" За мен по-важното е не да взимаш глава на един и да слагаш различен на неговото място. Трябва да се реформира и правосъдната система по метод, който да не позволява повече един човек да злоупотребява с властта в тази институция. Но пък беше прекрасен знак тази заран от Мария Габриел. Разбира се, това не значи поддръжка за какъвто и да е кабинет, тъй като това са някакви прави усещане. Предстоят занапред срещи ", сподели Балабанов.

От Българска социалистическа партия отхвърлиха коментар, само че срещата с Габриел е планувана за 13,30 часа, тъй че се чака тогава Корнелия Нинова или пратениците й да разкрият влизат ли в антиГешев обединението. 

Заявеното от Габриел за основния прокурор среща утвърждението и на " Възраждане ", само че съгласно водача на партията Костадин Костадинов това е опит да се обезпечи поддръжка за кабинет с мандата на ГЕРБ-СДС, която " Вгъзраждане " отхвърля.

" Не, нямаме цели, които са общи, с изключение на може би това за основния прокурор, само че считам, че това е кукичката, която се подмята още веднъж ПП-ДБ ", отсече Копейкин. 

Колаж: " Флагман "  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР