“Има такъв народ (ИТН) на Слави Трифонов и “Възраждане на

...
“Има такъв народ (ИТН) на Слави Трифонов и “Възраждане на
Коментари Харесай

Покушение срещу държавността. ИТН и Възраждане първи осъдиха случилото се с Гешев 


“Има подобен народ ” (ИТН) на Слави Трифонов и “Възраждане ” на Костадин Костадинов са първите две парламентарни партии, които осъдиха случилото се с кортежа на основния прокурор Иван Гешев по-рано в понеделник.

Както заяви заместникът му Борислав Сарафов, по обяд в региона на Самоков наоколо в миг, в който автомобилът е прекосявал през необятен завой. Главният прокурор е бил дружно със фамилията си, само че при детонацията ня,ма потърпевши.

Сарафов сподели, че “главният прокурор е бил цел за ликвидиране ” и посочи, че към този момент е формирано следствие за терористичен акт и националното разследване организира разпити.

“Практически, това е нападение против страната. Всеки може да има лично мнение за професионализма на основния прокурор, само че в човешки проект случилото се е извънредно, чудовищно, брутално закононарушение ”, реагира водачът на Има Такъв Народ Трифонов във Facebook.

По думите му “все гордо заявяваме, че сме страна, член на Европейския съюз, само че такива актове слагат въпроса дали въобще сме страна ”.

Подобна реакция разпространиха и от пресцентъра на “Възраждане ”. Според партията, известна с проруските си и антиевропейски позиции, “инцидентът с кортежа на основния прокурор е знак за разпада на държавността ”.

“Осъждаме осъществения терористичен акт и настояваме за оптимално бързо следствие, разкриване на виновниците и санкции ”, се споделя още в позицията на “Възраждане ”.

Свободна Европа е службата за България на Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL). От 1950 година до 2004 година из
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР