Има такъв народ” е загубила много от обществения си образ,

...
Има такъв народ” е загубила много от обществения си образ,
Коментари Харесай

Антон Тонев: ИТН загуби много от първоначалния си обществен образ

" Има подобен народ” е изгубила доста от публичния си облик, с който се е появила на политическата сцена - съобщи доцент Антон Тонев от " Продължаваме промяната ", който бе ръководител на Здравната комисия в 47-ото Народно заседание.

„ Не считам, че ние или друга партия ще обединят старания с Има Такъв Народ. С ГЕРБ и Движение за права и свободи мъчно ще намерим общ път. „ Възраждане” са прекомерно маргинална партия, с която се работи доста мъчно. Първият ни най-логичен сътрудник е „ Демократична България””, разясни представителят на „ Продължаваме Промяната”.

По думите му от Политическа партия ще се борят да са първа политическа мощ. Според него в един мощно фрагментиран парламент ще трябват взаимни отстъпки.

„ При свалянето на Никола Минчев, свалянето на държавното управление и провалянето на третия мандат наблюдавахме едно вградено отвращение това да се случи, реплика на дипломация”, добави Тонев.

Той загатна и за колаборация сред някои партии. По думите му ГЕРБ са давали сигнали на „ Има подобен народ” по какъв начин да гласоподават.

„ При едно от гласуванията от Има Такъв Народ единомислещо одобриха наше предложение. След това получиха очевидни сигнали от представители на ГЕРБ да трансформират своя глас. При процедурата на прегласуване Има Такъв Народ бяха срещу предлагането. Цялата зала разбра какви инструкции са получили депутатите от „ Има подобен народ”, разясни пред Нова телевизия Антон Тонев.
ТЕМА преди 15 часа 1474 преди 15 часа 3692 преди 19 часа 10382
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР