Има такъв народ“ е партия, съставена от медийни, книжни герои,

...
Има такъв народ“ е партия, съставена от медийни, книжни герои,
Коментари Харесай

Валери Симеонов: ИТН е партия, съставена от медийни и книжни герои

„ ИТН “ е партия, формирана от медийни, книжни герои , които не са излизали от студиото си и нямат разбиране по какъв начин се основават закони. За две седмици в това Народно заседание видяхме хора влезнали, с цел да облекат в отплата своите отрицателни страсти през законите. Това съобщи водачът на НФСБ в студиото само че „ Офанзива “ по Нова довечера.
По думите му, част от дейностите на новите партии в Народно събрание са освен недомислени – те са рискови и нездравословни за демокрацията. „ Премахването на рестриктивните мерки за броя секции в страни, отвън Европейски Съюз е тежък удар против суверенитета ни. Турската страна, която управлява вота на българските изселници, ще може да се меси непосредствено във вътрешните работи на България “.
 Валери Симеонов: Гласувам за почтени и смели, виновни хора в българското Народно заседание Валери Симеонов: Гласувам за почтени и смели, виновни хора в българското Народно заседание
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов гласоподава малко след 9 ч. с хартиена бюлетина в ОУ " Найден Геров " в Бургас. " Гласувам за почтени и смели,...
Лидерът на НФСБ уточни, че е отправил апела си за обединяване към всички патриотични обединения. „ Към нашите сътрудници от Вътрешна македонска революционна организация, с които работихме в 43-то и 44-то Народно събрание. Но също по този начин и към ВОЛЯ, с които работехме доста добре през тази предизборна акция, към „ Възраждане “ – партия, която сподели положително показване и развиване, към по-малки партии, които са в дясно-патриотичното пространстгво - като БЗНС-Ненчев, ХДС, социалдемократите “, уточни Валери Симеонов. Целта е да се реализира обединяване, което да осъществя патриотичния избор у нас, който е сред 300 и 400 000 души.
„ Опазил ви бог от такава патерица като НФСБ, която постоянно играеше по гърбината на Борисов “. Така Симеоново отговори на въпрос на водещия, в случай че влязат в идващото Народно събрание няма ли да бъдат употребявани като патерица някому. Лидерът на НФСБ напомни, че той нееднократно е подлагал на критика Бойко Борисов и даде образци: за непозволената му интервенция в работата на Народно събрание, за това, че без знанието на съдружните си сътрудници е освобождавал „ министри на кг “ .
Ерата на Бойко Борисов отминава. Резултатите от изборите се оказаха канара към омразата против него “, разяснява водачът на НФСБ и уточни: „ ИТН “, които желаеха да натрият носа на Борисов. След това – „ Изправи се! Мутри вън! “ – площадните агресори, които затваряха София и бяха подготвени на крайни дейности против Борисов. И да не забравяме тази група, която изкара към 3 % - партията на Васил Божков, които безусловно желаят гибелта на Борисов. И тези групи вкараха в Народно събрание 2 партии, които нямат нищо общо с политическия живот в Народно събрание “, заключи Симеонов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР