„Има такъв народ“ е партия, съставена от медийни, книжни герои,

...
„Има такъв народ“ е партия, съставена от медийни, книжни герои,
Коментари Харесай

Валери Симеонов е притеснен, че патриотите не са представени в Народното събрание

„ ИТН “ е партия, формирана от медийни, книжни герои, които не са излизали от студиото си и нямат разбиране по какъв начин се основават закони. Резултатите от изборите са канара на омразата към Борисов ". Такава рецензия изрази в предаването " Офанзива " по NOVA NEWS водачът на НФСБ Валери Симеонов.

" Действията от последните две седмици са много ниско равнище на политическа просвета. Като отговорност те по-скоро са влезнали, с цел да облекат отрицателните си страстите посредством законите под някаква форма на отплата ", счита той.

Според него измененията в Изборния кодекс не са добре премислени и разисквани. А има текстове, които водят до нерешими проблеми – като отхвърли за симетричен избор.

" Отпадането на ограничаването на броя на секциите отвън България за страни отвън Европейски Съюз беше рабски оповестено небрежно в „ Държавен вестник “ от президента. С тази смяна има голям риск от Турция да бъдем залети с гласове на изслелници в интерес на турската изпълнителна власт ", притеснява се Симеонов.

Той е отправил апел за обединяване към всички патриотични партии. По думите му сега тези 300 000 души, които са дали своят вот за партиите от някогашния блок " Обединени патриоти ", не са показани в Народното събрание, което води до мощно изкривяване на политическото пространство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР