„Има такъв народ” буквално разнебити Кирил Петков и Асен Василев

...
„Има такъв народ” буквално разнебити Кирил Петков и Асен Василев
Коментари Харесай

Борисов: Българите започнаха да измират

„ Има подобен народ” безусловно разнебити Кирил Петков и Асен Василев – двамата министри, които вееха като знаме”. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в село Кръстава, където при пожар изгоряха шест къщи.

„ Това е една покруса, само че щом няма жертви, е добре. Искам да благодаря на моите сътрудници от партията, които подариха от заплатите си за селото. Днес и на следващия ден ще дойдат 6 къщички за фамилиите, които пострадаха от пожарите, с цел да имат заслон хората. Няма село, където да не са направени пътищата”, уточни Борисов.



„ Обещал съм автомагистрала „ Хемус “ и Магерово са първите неща, които ще направи, когато хората видят разликата и видят на какво са попаднали. Страната не знам къде е, извън наподобява непоносимо. От водач на Балканите, ние в този момент сме скарани с съвсем всички съседи. Единствено ние за Турция не пратихме помощ за пожарите. Важна е ролята на Турция изключително по казуса с Афганистан. Сега ще чакаме от тях помощ за границата”, сподели Борисов.

„ Целият Европейски Съюз разчиташе на нашето добросъседство и съгласие с турски я президент. По време на пожарите цяла Европа откликна в помощ на Турция. Сега чакаме те да играят водеща роля в нещастието в Афганистан. Имаме тежък неуспех във външната политика. Сега разбирам, че са пробвали скрито да замажат нещата и са отишли зад океана да поръчват самолети в тази тежка финансова криза”, съобщи Борисов.

„ Всеки ден изясняват, че няма пари, само че имаме две противоречащи си тези. Имало пари, само че кой ги събра тези пари? За два месеца служебното държавно управление ли, като ги извадиха от Автомагистрала „ Хемус” и от обектите, които хората чакат. В същото време споделят да се актуализира бюджетът. В три талази на пандемията кой на мен ми е актуализирал бюджета, ние от кое място намирахме 50 лева за пенсионерите и ги има до края на годината, за пътищата? Ние ги изкарвахме с Национална агенция за приходите. Виждате ли какви лъжи?”



„ Имаме неуспех във външната политика, неуспех във финансите, в стопанската система, в опазването на здравето. Българите започнаха да измират, тъй като не сме имунизирани. Не сме имунизирани, тъй като Радев и Стойчо Кацаров убиха имунизационния развой и „ зелените коридори”. Защо? Радев излизаше всеки ден и споделяше да даваме и ние давахме. Пари имат, просто те не схващат и не могат. Ето, да сложат Кирил Ананиев за министър на финансите и той ще им оправи сметките. Може да си приключил „ Харвард” или на Луната, само че като не разбираш, казваш „ дайте ми празен чек да го похарча”. Това ли ти е разбирането?”, попита Борисов.

Той бе безапелационен, че ГЕРБ не нападна служебния министър на стопанската система, а просто подава сигнал за възможното му двойно поданство. Борисов акцентира, че тематиката в началото е била повдигната от заместник-председателя на „ Има подобен народ” Тошко Йорданов.

Според Борисов президентът Радев „ не знае какво прави в момента”, а парламентарни избори, извършени в друг ден от президентските, биха били пагубни за страната.



„ Представяте ли си три следващи седмици избора в пандемия? И по какъв начин ще карат и връщат машините от чужбина толкоз пъти?”, попита Борисов.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара В лондонски клуб влиза очевидно развеселен благородник и се настанява на бара до уединен кисел господин. Новодошлият пали пура и общително предлага на съседа си.… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниСтойността ѝ е с 44 лева по-висока спрямо 2021 г.Хората по целия свят, ядат от ден на ден бърза храна, само че знаят ли за тези рисковеКакво съобщи последният руски лидерЗапознанствата в наши дни са същински пъкъл с всички тези приложения и обществени мрежи. Но бихте ли се справили, в случай че живеехте при започване на предишния векИТН получи седем непрекъснати парламентарни комисии, ГЕРБ, Българска социалистическа партия и " Демократична България " - четири, Движение за права и свободи - двеНяколко знака могат да подскажат за съществуването на сериозен проблемИма ли непосредствена заплаха към околните обитаеми места?ВВС на Съединени американски щати не споделиха какъв брой души са починали. Те обявиха, че в колесника на самолета били открити човешки остатъци, много откакто той към този момент се бил приземил във военновъздушната база " Ал Удейд " в КатарПри проучвания с бързи антигенни проби на карантинирани контактни, 19 от пребиваващите в профилирания дом за краткотрайно настаняване са дали позитивни проби за инфекциятаСъдбата на дамите в царството на талибаните ще е печална. Отсега си проличава, че ще има драконовски санкции за всяка, която наруши средновековните им правила. Жените ги чакат бичувания, изтезания, насилствени браковеТой основава Рилския манастирНИМХ разгласи жълт код за заплаха от интензивни превалявания с гръмотевици и градушки в 14 области от странатаКакви са настоящите данниВъпросът за старите акумулатори е изключително настоящ, само че в последната година започнаха да се появяват разнообразни средства за решение на въпроса. Едно от тях е този робот, който работи 10 пъти по-бързо от човек.Какво обявиха те. Жозеп Борел даде изявлениеАфганистан е включен като тематика и в неофициалната среща на външните министри при започване на септемвриОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР