Има страшно много нови правила, има много нови елементи. Въобще

...
Има страшно много нови правила, има много нови елементи. Въобще
Коментари Харесай

Иван и Андрей потвърдиха новината!

Има ужасно доста нови правила, има доста нови детайли. Въобще предаването е доста променено. Имаме и нов сътрудник – водеща. Това сподели в предаването " Цветовете на България " на Радио " Фокус " Андрей Арнаудов, продуцент и ТВ водещ, във връзка старта на новия сезон на " Фермата ". 

" Ще издадем коя ще бъде тя в първия епизод на предаването. Участниците са малко по-млади и малко по-различни от предходните сезони. Има ужасно доста динамичност, само че има и доста от детайлите, които феновете познават – уроците по България, обичаи, занаяти, традиции, фолклор, всичко, което е част от духа на " Фермата “, сподели още той. 

" Когато ние започвахме " Фермата “ преди 9 години, нямаше подобен вид риалити телевизия. Това беше времето още на Big Brother и се считаше, че в случай че сложиш да кажем история, обичаи и занаяти, това би било пагубно за рейтинга, просто тъй като не е толкоз комерсиално. Много по-лесно е да заложиш на напиване и скандал. Но ние във времето доказахме, че " Фермата “ може да се връща към предишното. И това не ни е донесло загуба на рейтинг. Така че мисля, че скъпото на " Фермата “ е тъкмо това – в салдото сред класическите комерсиални детайли на едно риалити – омраза, другарство, обич, драми, смях, сълзи, да смесва с тях нещо, което да го прави по-стойностно. И то по тази причина " Фермата “ си е спечелило името на най-смисленото риалити предаване ", изясни Андрей Арнаудов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР