Има среща на лидерския съвет следващата седмица, на който ще ...

Има среща на лидерския съвет следващата седмица, на който ще

Управляващите: Следващата седмица ще станат ясни конкретните антиинфлационни мерки

Има среща на лидерския съвет идната седмица, на който ще бъде разискван общия пакет с ограничения. Обсъждаме към десетина съответни ограничения като задачата е да предпазим най-уязвимите членове в нашето общество”. Tова сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов “ по NOVA NEWS зам.-председателят на ПГ на " Продължаваме промяната " Калоян Икономов, разяснявайки подготвяния нов пакет от ограничения против инфлацията.

По думите му главната цел на пакета от ограничения е тяхното влияние да бъде усетено от крайния консуматор, а не това да са ограничения, подпомагащи пластове от обществото, които нямат потребност от такава поддръжка.

На въпрос по какъв начин ще се управлява закупуването на бензин с отстъпка от страна на притежатели на коли за няколко хиляди лв., той отговори: „ Конкретиката по мярката за помощите за бензина ще пристигна от Национална агенция за приходите. Обсъждат се няколко разновидността, които да не пречат или да не трансформират навиците на извършване на покупки на горива от страна на крайните консуматори в момента”.

Източник: fakti.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg