Има средства за довършване на магистрала "Хемус", каза в Плевен

...
Има средства за довършване на магистрала "Хемус", каза в Плевен
Коментари Харесай

Асен Василев: Аз пея за хората, не за политиците

Има средства за дотъкмяване на автомагистрала "Хемус ", сподели в Плевен някогашният финансов министър Асен Василев, който се срещна с плевенчани и беседва с тях за новия план „ Продължаваме промяната “. Плевен беше последният град от обиколката на Асен Василев и Кирил Петков, който заради претовареност не посети през днешния ден регионалния град.

В централно кафе Асен Василев отговори на десетки въпроси. За автомагистрала "Хемус " изясни:

"Трябва да се приключи оптимално бързо. Пари има да се приключи автомагистралата, въпрос е на организация на дейностите. Пари има задоволително ".

"Няма по какъв начин да бъде осъществен като проеект. Може и би трябвало да стане е да се удължи животът на реакторите в Козлодуй, спомагателни нуклеарни мощности да бъдат построени в Козлодуй. Причината е доста елементарна - площадката на АЕЦ "Белене " не дава отговор на изискванията след Фукушима. Много по-важно за района съгласно мен е да се оправи в този момент, както говорихме с жителите, напояването, с цел да тръгне същински земеделието като част от проекта за възобновяване цялостно 3 D картиране на геотермалните запаси, с цел да може да почне този вид сила да се употребява. Развитие в допълнение на промишлеността, да се надгради Медицинския университет ".

Дали би трябвало да е наложителна имунизацията:

"Всички хора в нашата акция са имунизирани, само че това би трябвало да е по лично предпочитание. Мерките да са съобразени с това до каква степен може да се разнася болестта на избрани места. Да подходим чисто прагматично към обстановката, а не идеологически и не на последно място, може би малко и на смешка, само че по какъв начин да ви кажа - "Пфайзер ", с изключение на ваксини, създават и виагра. Така, че колкото виаграта може да навреди на мъжката публика, толкоз и имунизацията, съгласно мене ".

А наоколо махленски музикант на въпрос - каква ария би извършил на политиците, сподели:

"Те се разделиха на "Левски " и ЦСКА. И си играят мача, а пък ние по трибуните се биеме, се трепеме, слушат каквото им пее народа, те са прислужниците. Те би трябвало да ни пеят ария. Аз пея за хората, не за политиците ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР