„Има спекула с цените на олиото у нас. Трябва да

...
„Има спекула с цените на олиото у нас. Трябва да
Коментари Харесай

Богомил Манчев: Има спекула с цените на олиото у нас

„ Има далавера с цените на олиото у нас. Трябва да има надзор от страна на страната. Изненадан съм от тази всеобща неуравновесеност, която е обзела хората ".

Това изясни в „ Карай направо” по ръководителят на „ Булатом” Богомил Манчев по отношение на днешните опашки в един от огромните хипермаркети у нас, където продуктът беше понижен.

Манчев разяснява и би трябвало ли да се тормозим от приключване на радиация от АЕЦ "Чернобил " и Запорожката централа.

„ Всички атомни централи в Украйна са правени от руснаците. Те ги познават като петте си пръста. Не е належащо да вършат нищо, с цел да ги разучат. Ако стане случай, от това ще пострада и Русия. Няма способ да кажеш на радиацията върви към Киев и не отивай към Москва”, сподели той.

По думите му хората би трябвало да са спокойни и за двете централи.

„ Тази в Чернобил не работи повече от две десетилетия. Горивото в реакторите е извадено и стои в басейните. Връзката може да се изгуби по всевъзможни аргументи. Когато първите дни споделиха, че има нараснал фонд, беше поради придвижването на тежката техника в региона на Чернобил. В земята има остатъчна радиация от тежката повреда преди 36 години. Това минимално покачване не е проблематично за здравето”, посочи той.

Такъв боен спор прави два приятелски народа врагове вечно. Доставките на каквито и да е първични материали от Русия за Украйна ще се пресечен вечно, посочи Манчев.

"По думите му стопанската система у нас е електрооринетирана и няма проблем с производството на електрическа енергия. Манчев съобщи, че се надява, че тръбопроводът сред България и Гърция най-сетне ще бъде издигнат. Цените у нас обаче евентуално ще продължат да порастват, а бизнесът няма да издържи, в случай че не бъде подсилен от страната ", разясни ръководителят на „ Булатом”.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР