Има смисъл да сме добри, това каза певицата Люси Дяковска,

...
Има смисъл да сме добри, това каза певицата Люси Дяковска,
Коментари Харесай

Люси Дяковска с първи думи след победата, завърна се в България

" Има смисъл да сме положителни ", това сподели певицата Люси Дяковска, която се завърна на родна земя след победа в най-гледаното шоу в Германия – „ Аз съм звезда, измъкнете ме отсам “.

Предаването, в което Люси прекара седмици в австралийската джунгла с конкуренция от 12 световноизвестни персони и рискови прекарвания, е от вида на " Сървайвър ". 

 Певицата от No Angels завоюва премията от 100 000 евро в състезание с 23-годишният инфлуенсър Twenty4Tim и 27-годишната риалити звезда Лейла Лахуар. Люси се завърна на родна земя дружно с екип на немската телевизия RTL, които приготвят документален филм за нея.

Тя съобщи пред bTV, че всички я поздравяват като че ли е спечелила олимпиада и е доста щастлива, че е съумяла да се пребори с всички провокации във формата.

Храненето с скотски останки, прекарването на редица физически тествания е било сплотяващо за участниците, споделя още Люси.

Победата на Люси се появи в специфичен за нея миг. Финалът на шоуто съответства с четвъртата годишнина от загубата на майка ѝ.

„ Цялото това нещо за мен имаше прочувствена стойност, прочувствен смисъл и честен. Много беше значимо да показва и морала на моето семейство, подобен, какъвто аз го познавам. Тази победа ми сподели, че има смисъл да сме положителни, да сме прями, да сме смели! “, сподели Дяковска.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР