Има случай в района на Околовръстния път на София и

...
Има случай в района на Околовръстния път на София и
Коментари Харесай

Стана ясно кои двама са заловени при снощното яростно преследване в калните ниви около столичното Околовръстно

Има случай в региона на Околовръстния път на София и село Мрамор, при който двама младежи вземат решение да избегнат инспекцията от полицията, насочват се към черен път, в резултат на заградителни мероприятия са арестувани и сега работим с тях.

Това сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Младен Маринов в предаването „ Преди всички “ по БНР. „ Интересно за какво са се тормозили, защото лидерът си е дееспособен, не е направил нарушаване или закононарушение “, разяснява той. „ Двамата нямат нищо общо със случая с избягалите пандизчии “, изясни гл. комисар.

Снощи, както БЛИЦ заяви пръв, полицията преследвала автмобил с двама мъже от с. Мрамор до квартал „ Обеля “. Джипът с двамата мъже навлязъл в нивите, полицейските коли го последвали. Всички коли затънали в калта. Последвала гонка пешком.

Двамата мъже са хванати и е открити, че те нямат връзка с Владимир Пелов и Радослав Колев.

Закъсалите коли са изкарани от нивите благодарение на тежка техника.

Освен това стана ясно, че сред преследването в „ Обеля “ и обира на авто шоурум, за който БЛИЦ осведоми пръв нощес , наоколо също няма връзка – това са обособени случаи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР