Има случаи, в които са се давали 25-30 хиляди евро

...
Има случаи, в които са се давали 25-30 хиляди евро
Коментари Харесай

Хора с обременено минало давали по 25-30 000 евро за бг гражданство

Има случаи, в които са се давали 25-30 хиляди евро за придобиване на българско поданство - от хора, свързани по един или различен метод, с обременено минало и престъпни пристрастености. Те са получавали българско поданство, след това отиват в чужбина и това е лицето на България.

Това заяви Пламен Георгиев, ръководител на Комисията за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добито имущество, по БНР. Разследването в ДАБЧ за корупционна скица с документи за бг поданство в КПКОНПИ е траяло 3 месеца и половина, стана ясно от думите му. 

Като обвинени са привлечени ръководителят на ДАБЧ, основният секретар и двама медиатори - едни сръбски жител и българка, които са свързани с предходни ръководители от Държавната организация “, добави още Георгиев. 

Никой за 8 месеца не ми се е обаждал, с цел да не проверяваме някой. Може би, тъй като още като ръководител на миналата комисия, демонстрирах, че съм безусловно неконтролируем. Това, което би трябвало да се свърши, ще бъде свършено, съобщи Пламен Георгиев. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР