Има силна активност на премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов

...
Има силна активност на премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов
Коментари Харесай

Ивайло Калфин: Борисов засенчва всички институции в момента

Има мощна интензивност на премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, която засенчва всички институции сега, което е добре преди председателството на България на Съвета на Европейския съюз. Това съобщи в предаването "Беновска пита " Ивайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 година в София. През 1983... към профила, екс-външен министър.

По думите му външната политика не би трябвало да се концентрира единствено върху един човек, не би трябвало да премиера да е медиатор сред Европа и Турция.

"Политиката на Борисов с Турция е ефикасна, само че не би трябвало България да е медиатор сред Турция и Европейски Съюз. Борисов не претендира, че е водач на Западните Балкани, само че интензивността на страната ни ще бъде видяна. Трупайки политически багаж по тематиката Западни Балкани, България както и премиера си отварят доста порти ", разяснява Калфин.

Според Ивайло Калфин всеки, който не желае да бъде подписан договорът в Македония, търси напрежение на Балканите.

"Знаково беше визитата на македонския министър председател Зоран Заев в България. Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна... към профила не би трябвало да търси трайно разрешаване на всички проблеми, един контракт не може да реши всички политически практики. Ние би трябвало да приемем, че има обща история сред България и Македония. Този интернационален контракт е на база съдействие, няма да даде отговор на въпроса чий цар е Самуил ", добави Калфин. По думите му е в полза на управляващите в Скопие той да бъде подписан.

" Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26 февруари... към профила смачква всички демократични институции. Свръхцентрализацията на властта, както е и в Америка, значи насилнически режим, това не вещае нищо положително, всичко това свършва зле ", сподели още Ивайло Калфин по Канал 3.

Според някогашния обществен министър във второто държавно управление на ГЕРБ него подправените вести няма да бъдат преборени с цензура.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР