Има си хас и този път да няма бъдеще новият

...
Има си хас и този път да няма бъдеще новият
Коментари Харесай

Проф. Огнян Герджиков: Мисля, че политиците са ни подготвили коледен подарък - правителство

" Има си хас и този път да няма бъдеще новият парламент. Аз мисля, че политиците са ни подготвили коледен подарък - държавно управление. Нещата зреят, зреят и узряват. Крайно време е, предходните се провалиха ", сподели по Българска национална телевизия някогашният длъжностен министър председател и ръководител на 39 Народно събрание проф. Огнян Герджиков.

" Едва ли ще бъдат задоволени всички стремежи на хората, само че ще бъдат правени крачки в вярната посока, защото идват едни свежи и нови сили, високо ерудирани, високо образовани, ерудирани в бизнеса и финансите, а това е доста значимо. Аз съм зареден с опитимизъм. Не могат непрестанно да се спъват, тъй като българският народ ще ги намрази по този начин неистово, че няма да могат си намерят място повече. 

Само партийният нарцисизъм може да бъде препъникамък. Ние не можем да надмогнем десните партийни ползи в името на България. Това го направи Национална движение „Симеон Втори", Симеон Сакскобургготски никога не сподели неприятна обидна дума във връзка с своите съперници. това е удивително в нашите условия, тъй като преди и след него такова нещо не е имало. Сегашната коалиция е от 4 партийни обединения, което прави нещата не толкоз лесни. " - заключи професорът.   
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР