Има шансове за третия мандат, ако се стигне до осъзнаване

...
Има шансове за третия мандат, ако се стигне до осъзнаване
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Радев и кохортата му вече се самозабравиха

Има шансове за третия мандат, в случай че се стигне до осъзнаване на първата и втората политическа мощ, изключително от страна на ГЕРБ, които стартират да прекаляват с този съюз с Радев. Все отново би трябвало да се намерения и за страната. Това съобщи в утринния блок на bTV политологът Калоян Методиев.

Той изрази мнение, че страната сега е дебалансирана, а служебното държавно управление злоупотребява с властта и води единствено до проблеми.

Радев и ГЕРБ са в съюз, с цел да унищожат Политическа партия. Няма друга страна в Европа, в която да има длъжностен кабинет в Конституцията. Целта на президента е да ръководи оптимално дълго със служебни кабинети и със своята кохорта в страна, която се намира в полуразпад, разяснява Методиев.

По думите му, в случай че Радев избира да не се образува постоянен кабинет, най-вероятно ще даде третия мандат на Българска социалистическа партия, тъй като " там пипа вътрешната съпротива ".

Нещата се проектират сега от президентската институция с концепцията да няма непоклатимост и да се отдалечаваме от европейския модел, който включва мощни политически партии. Радев и кохортата му са го блъснали през пръсти, към този момент са се самозабравили. Окопаването във властта е доста съществено, добави още Методиев.

В умозаключение означи, че данъчните инспекции против него и брачната половинка му не престават и чака те да се проточат още дълго.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР