Има шансове за победа на БСП на изборите и те

...
Има шансове за победа на БСП на изборите и те
Коментари Харесай

БСП вижда шансове за победа на изборите

Има шансове за победа на Българска социалистическа партия на изборите и те са действителни. Това съобщи в ефира на националният представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " проф. Румен Гечев. 

" Аз споделям едно разбиране, което мощно се предлага. В политиката няма място за песимисти и обезверени хора. Като си черноглед, вземи си един леден душ и си спри у дома. Хората желаят да видят оптимисти, само че не с розови очила, а такива, които им оферират съответни решения. И за това ние би трябвало в този момент да се активизираме за изборите, които към момента могат да бъдат предварителни най-малко до ноември месец и да създадем всичко допустимо, тъй че да си подготвим детайлна стратегия ", добави още проф. Румен Гечев. Според него няма кой различен с изключение на Българска социалистическа партия да извади България от тази обстановка.  

На въпрос какъв е казусът на опозицията против Корнелия Нинова и дали тя желае да трансформира Българска социалистическа партия в недиалогична партия, проф. Румен Гечев отговори: " Причините бяха персонална мотивация. Във всичките изяви на някогашните ни приятели няма нито едно предаване, в което те да се опитваха да убедят българската общност и членовете на партията, че оферират някакви нови хрумвания. Че те не са съгласни с главните цели на партията. Те показваха персонални ползи. Това, че са били и са извадени от Изпълнителното бюро, това, че не се усещат удобно в Националния съвет и явно се усещат застрашени, че няма да попаднат в новите листи на депутатите, те се отдръпнаха. Искам да ви кажа още нещо - доста от тези хора години наред са разчитали за попадането в Народното събрание като водачи на листи. Ако са толкоз сигурни в себе си, за какво не отидоха на общи избори на депутати, както аз съм ходил. Те желаят да си запазят ситуацията на феодали и цялостен живот да карат като водачи на листи ". 

Попитан дали Българска социалистическа партия ще са идващите ръководещи, проф. Гечев посочи, че за победа би трябвало да се работи доста. " Има шансове за победа и те са действителни ", добави депутатът. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР