Има шанс Великобритания да остане в ЕС. Това заяви председателят

...
Има шанс Великобритания да остане в ЕС. Това заяви председателят
Коментари Харесай

Ново двайсет: Великобритания може и да остане в ЕС

Има късмет Англия да остане в Европейски Съюз. Това съобщи ръководителят на Европейския съвет Доналд Туск, представен от Гардиън.

Според него английското общество е било осведомено с излизането от Европейски Съюз едвам след провеждането на референдума преди две години. Той счита, че в случай че допитването се организира през днешния ден, резултатът ще е друг.

„ Референдумът се организира в най-неправилния вероятен миг. Това беше резултат от неприятна политическа сметка. По време на акцията за референдума нямаше спор за това какво ще стане при излизане на Англия от Европейски Съюз. Реално по този начин се разсъни проевропейско придвижване във Англия “, съобщи Туск.

Според него има към 30% опция английското държавно управление да предприеме дейности за оставане в Европейски Съюз. Той счита, че Европа не трябва да се отхвърля от договаряния с Англия.

Страната към този момент изиска следващо отсрочване на излизането си от Европейски Съюз до края на октомври. Британското държавно управление към момента не може да реализира решение за съглашение с Европа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР