Има шанс това да бъде един добре работещ парламент, защото

...
Има шанс това да бъде един добре работещ парламент, защото
Коментари Харесай

Вигенин: Има шанс това да бъде един добре работещ парламент

Има късмет това да бъде един добре работещ парламент, тъй като в този парламент не се обрисува желязно болшинство, както беше в предходните парламенти, където авансово беше ясно, че каквото реши ръководещата партия, това ще бъде признато. Това съобщи Кристиян Вигенин от Българска социалистическа партия, който е препоръчан за зам.- ръководител на Народно събрание.

Възможно е това да бъде същински парламент - място за спор, където се взимат решенията, сподели още той. Хората ще видят същински парламентаризъм. Нашата отговорност е дебатите да не се трансфорат в кавга и в случай че дебатът е изчерпателен няма да забележим фрагменти с обкръжен парламент, добави Вигенин.

Според него изборът на ГЕРБ Даниел Митов да е претендент за министър председател е " някакъв знак, който се пробва да даде ГЕРБ, с ясното схващане, че държавно управление на ГЕРБ няма да има ".

Вигенин съобщи още, че Българска социалистическа партия няма да поддържат ГЕРБ да управлява още веднъж Народното събрание, изключително със същия ръководител.

" Честно казано, в случай че имаше и най-малки шансове за ръководство на ГЕРБ, претендентът за министър -председател щеше да е различен, а точно Бойко Борисов ", сподели Вигенин.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР