Има шанс една от звездите в Counter-Striке състава на датския

...
Има шанс една от звездите в Counter-Striке състава на датския
Коментари Харесай

Ас на Astralis може да се сбогува с тима заради сбиване

Има късмет една от звездите в Counter-Striке състава на датския хегемон Astralis - Кристиан " ⁠k0nfig⁠ " Винеке, да се сбогува с отбора си скоро, тъй като претърпя тежка травма на глезена, а също наподобява е взел участие във физическа разпра.
 Astralis ще играе с запаса във значимите борби от RMR-а за Рио Astralis ще играе с запаса във значимите борби от RMR-а за Рио
Наскоро " алените " оповестиха, че ще влязат в квалификацията за Мейджъра в Рио де Жанейро - IEM Road To Rio без надарения си ентри-фрагър, за който споделиха, че изпитва проблеми с глезена си. 

Днес пък излезе слухът, че датчанинът е взел участие в побой по време на престоя на неговия тим в Малта за ESL Pro League Season 16, като се твърди, че това е и повода за неговото унищожаване от редиците. 

" Тези, които популяризират съвсем напълно подправената информация, че съм взел участие в битка,се свързаха с мен, с цел да потвърдя слуховете. Казах, че е персонално, само че вместо да спрат, те направиха историята си още по-пикантна. Съобщих им да не се свързват с мен повече ", показа датчанинът.

Все отново от клуба очевидно употребяват момента, с цел да заменят k0nfig, чиято игра също не е там, където сме привикнали да бъде и да опитат да привлекат легендата от великите години на Astralis - Николай " dev1ce " Рийтц.

Снимка: HLTV
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР