Има шанс да се реализира първият мандат. Това заяви в

...
Има шанс да се реализира първият мандат. Това заяви в
Коментари Харесай

Стоев: Има шанс да се реализира първият мандат

Има късмет да се осъществя първият мандат. Това съобщи в студиото на “Твоят ден ” Стою Стоев от “Продължаваме Промяната ”. Той обаче отхвърли сходно държавно управление да получи поддръжката на Политическа партия. “Ние в коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи няма да влезем ”, безапелационен бе Стоев, който прикани ГЕРБ да “поеме отговорност ”.

“Още в 47-ото Народно събрание се видя, че при нови избори няма да се види сериозна разлика. Въпреки това ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ бяха деструктивни и смъкнаха предходния кабинет. Сега те би трябвало да поемат отговорност и да осъществят този мандат, тъй като с едни избори няма да се промени доста обстановката ”, сподели Стоев.

Политическа партия ще участва на срещата, инициирана от Българска социалистическа партия. “Смятаме, че тя е значима за българските жители и за незабавните решения, които би трябвало а се вземат ”, сподели Стоев.

Сред целите, които “Продължаваме Промяната ” си слага са нарастването на пенсиите и МРЗ, недостиг да не е повече от 3%, поддръжка за бизнеса за цените на тока, увеличение прага на Данък добавена стойност и нарастване на данъчния заем за младите фамилии.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР