Има сфери, в които никога не трябва да се приема

...
Има сфери, в които никога не трябва да се приема
Коментари Харесай

Никога не се съгласявайте на лошо кафе, лоши приятели и лош мъж

Има сфери, в които в никакъв случай не би трябвало да се приема посредствеността. За някои неща би трябвало да се борите.

Да бъдете безразлични – това не е готино. Хората желаят от вас да бъдете като всички – да плувате надолу по течението и да приемате нещата такива, каквито са. Може би в някои области на живота това е нужно, само че сигурно не във всички.

Има сфери, в които в никакъв случай не би трябвало да се приема посредствеността. За някои неща би трябвало да се борите.

Хората, които не знаят по какъв начин да живеят по метода, по който те желаят, ще ви карат да се чувствате зле за това, че се стремите към нещо. Те могат да ви назовават парвеню, лакомец – единствено поради това, че се стремите към това, което ви прави щастливи.

Но в случай че в живота непрекъснато се притеснявате за това, което другите мислят за вас, тогава вие ще имате доста спокоен и доста отегчителен живот.

Ако пристрастеността ви за живот плаши хората, дано да бягат надалеч от вас. Ако вашата целенасоченост му идва прекалено много на някой, освободете се от него.

Животът ви би трябвало да е отражение на това, което най-вече обичате, и което ви прави щастливи. Вие не би трябвало да се страхувате да казвате това. Ако се държите по този начин, като че ли не ви пука, тогава ще получите от живота тъкмо това, за което ви пука. Толкова е просто.

Има милион други неща, които вие не можете да контролирате, и за които би трябвало да забравите – нормално това е всичко, което е обвързвано с другите хора и това, което те мислят, усещат и вършат. Никога не би трябвало да очаквате нещо от другите, тъй като не можете нито да повлияете на другите, нито да измененията направеното от тях.

Това, което можете да измененията, е тъкмо това, което вие допускате в живота си. Вие можете да контролирате равнището на живота си по метода, по който желаете да живеете.

Така че не оставайте с неприятни другари, които ви употребяват единствено за компания за напиване. Не се дръжте за неприятните мъже, които в никакъв случай не държат на думата си и ви карат да чакате. И в никакъв случай не се съгласявайте на неприятно кафе. По-добре е да платите няколко спомагателни $, само че да си купите нещо в действителност вкусно.

Животът е прекомерно къс, с цел да изразходвате своята сила за неща, които ви изтощават. Не бъдете повече безразлични. Съсредоточете се върху това, което можете да извършите, с цел да бъдете щастливи.

По материали на soulpost

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР