има сериозен шанс да влезе в следващото Народно събрание.

...
 има сериозен шанс да влезе в следващото Народно събрание.
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Най-вероятно ще участвам в изборите като водач на листа


" " има сериозен късмет да влезе в идващото Народно заседание. Това сподели в изявление за БНР водачът на партията. Най-вероятно самият той ще взе участие в тези избори персонално като лидер на листа. За нищо на света обаче не би станал министър.

даде обещание, че в случай че партията му влезе в идващия парламент, ще направи всичко допустимо той да е работещ подобен. Така той отговори и на въпроса дали би се коалирал с, в случай че от това зависи съставянето на държавно управление. Трифонов не изключи нито една допустима коалиция в идващия парламент.

Основната цел на Има Такъв Народ в Народното събрание ще бъде:

" Най-важното е да бъдем поръчител за това, което ще се случи на референдума. Това е нещо, което може да промени всичко. Сега ние ще бъдем поръчител, в случай че влезем в идващия парламент, че това ще стане и ще се случат решенията, каквито и да са те ".

Системата би трябвало да бъде изменена, безапелационен бе водачът на Има Такъв Народ. Според него е по-добра от парламентарната. Той изясни, че по този начин ще се управляват доста по-адекватно управляващите в страната.

" Сигурен съм, че в една такава обстановка Народното събрание ще има доста по-голяма власт да управлява президента, в сравнение с сега управлява министър-председателя ".

" Оказа се, че в политиката би трябвало да си измамник. Колкото по-добър измамник си, очевидно толкоз по-добър политик си ", съобщи.

Нещата, които касаеха Има Такъв Народ по време на обединението, бяха ежедневни, акцентира той и означи, че " другите съдружни сътрудници по това време - и Демократична България, си мълчаха, до момента в който Политическа партия лъжеха ".

Има една огромна част от хората, които желаят да бъдат излъгани красиво, желаят да им се обещае нещо, изясни Трифонов резултата на партията на последните парламентарни избори. Той сподели, че " изчегъртването " на не се е случило, тъй като това не можеш да го направиш самичък:

" " и са другото лице на. Те са същите като държание. (...) В тази система, която в този момент съществува в България, изпълнителната власт подчинява Народното събрание. Много е шантаво, само че го видях с очите си. Реално този, който ръководи е министър-председателят, а парламентарните сили, които го поддържат, са негови прислужници. Понеже аз не съм подобен и не искам, не сме били част от желанията на министър-председателя който и да е той, в тази ситуация - по тази причина не се получи ".

" Александър Николов е експерт, аз му се поверявам " - сподели по отношение на повдигнатите обвинявания против длъжности лица, в това число енергийния министър в държавното управление на от квотата на Има Такъв Народ. Според него тези обвинявания ще отпаднат. Той счита, че този случай няма да се отрази на предизборната обстановка и това няма да има отрицателен резултат върху Има Такъв Народ.

И НАТО, и Европейски Съюз са ни еднообразно и абсолютно значими, безапелационен бе. Той уточни, че е " за " еврото и влизането ни в еврозоната.

По тематиката " Северна Македония " разяснява: " Хората се убедиха, че така наречен македонци работят, единствено когато са притиснати до стената. Иначе виждаш какво вършат. Това е доста тъжно ".

Ако зависи от мен, ще направя всичко допустимо да ги притисна, сподели той и добави изрично, че би трябвало да се наложи още веднъж несъгласие за влизането им в Европейски Съюз.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР