Има сериозен проблем и не трябва да възприемаме присъствието на

...
Има сериозен проблем и не трябва да възприемаме присъствието на
Коментари Харесай

Властта няма достатъчно ясна позиция за украинската криза, смята Цветан Цветанов

Има сериозен проблем и не би трябвало да възприемаме наличието на съюзнически сили като непозната армия. Ние имаме задължения, които сме поели след влизането в НАТО. Това съобщи някогашният втори в ГЕРБ и сегашен водач на " Републиканци за България " Цветан Цветанов пред Българска национална телевизия.

Правителството и всички институции имат навременна реакция за това, което се случва към рецесията с Украйна, само че не с ясно декларирана позиция какво би трябвало да се направи, безапелационен бе Цветанов.

Според него България би трябвало да пази концепцията НАТО да остане с отворени порти, тъй като това значи сигурност. НАТО е защитителен, само че и политически съюз. Не би трябвало да позволяваме провокации, посочи Цветанов.

Той уточни, че страните членки на НАТО би трябвало да очертаят небосвод за осъществяване на уговорките. Когато НАТО бъде показано като опасност и Владимир Путин каже, че няма да води война в Украйна, значи, че хората в Русия му имат вяра и политиката на настъпателност и замразен спор ще продължава, сподели Цветанов.

По думите му би трябвало да се търси дълготрайно решение с дълготрайно бюджетиране в осъществяване на задачите. Черно море би трябвало да бъде част от сигурността, която да се подсигурява със съюзническите войски на НАТО, уточни още Цветанов.
 Българската войска може да извърши задачите си, като разчита и на НАТО, уверен Янев
Българската войска може да извърши задачите си, като разчита и на НАТО, уверен Янев

Изграждането на въоръжените сили от време на време коствало повече от предвиденото
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР