Има сектори, в които министрите се справят сравнително добре, има

...
Има сектори, в които министрите се справят сравнително добре, има
Коментари Харесай

Тома Биков: Президентът постъпи правилно със смяната на Минеков

Има браншове, в които министрите се оправят относително добре, има други, в които се оправят относително неприятно. Радваме се, че оценката на президента във връзка с господин Минеков съответствува с нашата. Ако има истинки мощен неуспех, това е в областта на културата. Такова мнение изрази пред медии в Народното събрание Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за от във връзка с служебната власт.

„ Имаме нулева работа по Плана за възобновяване и резистентност, като рискуваме въобще да бъде провален за българската просвета – това са 46 милиона за цифровизация и още толкоз културни действия. Нула работа по този въпрос. Да не приказваме за раздорите в креативната общественост, с персоналното присъединяване на министъра “, добави Биков.

Той пожела на новия длъжностен министър на културата " малко да позакърпи " ведомството, което в продължение на две години е било " съзнателно унищожавано и доведено до безспорна обърканост и колапс ".

В умозаключение уточни, че чака от служебния кабинет да провежда изборите по най-подходящия метод и да не взе участие в предизборната акция.

Изрази също по този начин и вяра в 49-ото Народно заседание най-сетне да се тръгне в посока стабилизация на страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР