Има съобщения за експлозии в района на Евпатория на западния

...
Има съобщения за експлозии в района на Евпатория на западния
Коментари Харесай

Взривове и пожар в западната част на Крим

Има известия за детонации в региона на Евпатория на западния бряг на Крим. Потребителите на обществените мрежи пишат за звуците от хвърчене на дронове и работата на противовъздушната защита.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11719
Полет на дронове, няколко детонации и зарево, евентуално от пожар - оповестяват локални канали в Telegram.

" Кримски вятър " разгласява също видео от огромен пожар и дирек пушек, като показва, че е западно от Евпатория. Медията написа и моментът на гърмежа - 5.40, за който оповестяват локални.

Все още няма публична информация.

В региона на Евпатория има няколко военни елементи. Недалеч се намира военното летище Саки, което украинската войска към този момент нападна.

Руската редакция на BBC цитира кримският канал " ЧП Севастопол ", който оповестява за четири огромни детонации. Все още не е ясно дали става дума за същите детонации, за които локалните поданици към този момент писаха, или това са нови детонации и офанзивата в региона на Евпатория продължава, написа news.bg.

Движението по Кримския мост също е прекъснато, макар че той се намира от другата страна на полуострова, на 250 км от Евпатория.

Миналата нощ Украйна извърши атака срещу корабостроителницата " Орджоникидзе в Севастопол в Крим. В удара са били включени 10 ракети и три дрона. Няколко английски медии оповестиха, че при са употребявани английските крилати ракети Storm Shadow. Командирът на Военновъздушните сили на украинските въоръжени сили Николай Олешчук също намекна това, като съобщи и че два обекта са разрушени - подводница и транспортен съд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР