Има само едно място в Бургас, на което можете да

...
Има само едно място в Бургас, на което можете да
Коментари Харесай

Паркингът пред Мол Бургас Плаза се превръща в огромен шоурум

Има единствено едно място в Бургас, на което можете да видите най-хитовите модели лъскави возила за 2017-та, предава "Флагман ".

За пета поредна година водещи марки от автомобилните производители ще се показват на обичайното Автоизложение „ Бургас Авто Плаза “ в Мол Бургас Плаза от 1 до 6 септември.

Сред потвърдилите присъединяване са Nissan, Opel, Honda, Peugeot, Citroen, Mazda и още 12 водещи автомобилни марката.

По време на ревюто ще бъдат показани най-новите модели на участващите марки, както и предпремиери за България на някои от тях.

В дните до 6 септември пред погледите на посетителите ще застанат коли от всички сегменти, които ще се разположат на паркинга пред първия търговски център в града.

Както и на предходните авто изложби, колите ще могат да бъдат в детайли обсъждани и тествани от посетителите.

Входът за ревюто е безвъзмезден, а всеки от посетителите ще има шанса да се възползва от атрактивните отстъпки, предоставени особено за събитието от комерсиалните представителства участващи на ревюто, както и от преференциални лизингови и застрахователни условия.

Особено прелъстителен миг в ревюто е томболата, която няма да бъде обвързана с покупка.

Всеки клиент ще може да опитва шанса си и да стане собственик на чисто нов електрически мотопед Vromos Eco Speed или да завоюва тест драйв уикенд с лек автомобил Nissan, възложен от Омникар Ауто.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР