Има само един вариант, който да помогне да се преодолеят

...
Има само един вариант, който да помогне да се преодолеят
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Който и да е поръчал взрива срещу Иван Гешев, това буди безпокойство

Има единствено един вид, който да помогне да се преодолеят проблемите в България, и това е основаване на евроатлантическо болшинство. Няма друго болшинство, което да може да реши проблемите у нас, касаещи правосъдната промяна, средствата по ПВУ и влизането ни в Шенген и еврозоната. Такъв коментар направи в ефира на bTV някогашният външен министър Надежда Нейнски.

Тя добави, че на този стадий е мъчно да се приказва за управническа коалиция сред двете водещи обединения ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС.

„ Първите две политически сили са постигнали някакво съгласие, само че няма метод да образуват съдружно държавно управление “, уточни тя.

По тематиката за атентата против основния прокурор Нейнски показа, че който и да е поръчал гърмежа против Иван Гешев, това буди безпокойствие.

Трябва да се разбере каква е истината към този гърмеж. В подтекста на това е добре, че България е в система с други демократичти страни и може да потърси помощ. Най-важно обаче е намирането на истината, сподели някогашният ни посланик.

Според нея не може да става дума за инсценировка и добави, че хората са абдикирали от желанието си да довеждат до разкриването на проблеми.

По отношение на несъгласията сред прокуратурата и Министерство на вътрешните работи по случая Надежда Нейнски предупреди, че сходни престрелки са единствено в ущърб на доверието в обществото.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР