Има само един начин за прекратяване на войната - чрез

...
Има само един начин за прекратяване на войната - чрез
Коментари Харесай

Шефът на украинската разведка очаква най-голямата битка в историята на страната си

Има единствено един метод за преустановяване на войната - посредством връщане на територията на Украйна в границите от 1991 година , сподели Кирил Буданов, шеф на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна, в изявление за РБК-Украйна. Според него това може да стане още тази година.

Коментирайки известията за на въоръжените сили на Украйна, той даде обещание " значима борба в новата история " на страната.

" Ние се приближаваме до забележителна борба за актуалната история на Украйна. Това е реалност, всички го схващат. Кога ще стартира, това е тайнственост. Но всички схващат, че се приближаваме към нея ", сподели той.
 Защо Украйна не стартира контранастъплението и по какъв начин се готви за него Русия
Защо Украйна не стартира контранастъплението и по какъв начин се готви за него Русия

Анализ на Би Би Си

" Това, че всички се готвят (за контранастъпление), е реалност. Какъв ще бъде резултатът - след известно време ще забележим всичко това. Мисля, че обилни територии ще бъдат върнати със мощ по време на тази интервенция. Но в какви посоки и тъкмо по какъв начин - ще се въздържа от това, скърбя ", добави той.

Коментирайки показаните по съветската телевизия в окупираните територии на Украйна, Буданов допусна, че в тях може да взе участие не самият Владимир Путин, а негов двойник.

" Този ​​път, апропо, когато се твърди, че Путин е пристигнал на юг, както казахте, те общо взето не са го изпипали доста, тъй като за всяко негово пътешестване има избран протокол, който те в никакъв случай не нарушават. да бъде съпроводен от аероплан, военният президентски аероплан. Този път са го не запомнили. Има пропуски ", сподели той.
 Двойник на Путин посетил Херсон и Луганск?
Двойник на Путин посетил Херсон и Луганск?

Според Киев, невероятно било същинският президент да направи такова посещаване
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР