Има само един начин да се направи работещо правителство на

...
Има само един начин да се направи работещо правителство на
Коментари Харесай

Хаджигенов каза какъв е единственият начин за съставяне на правителство

Има единствено един метод да се направи работещо държавно управление на малцинството и това е методът, който артикулираме несъмнено шест месеца - трите протестни обединения, които носим смяната със себе си, с поддръжката на Българска социалистическа партия - няма различен метод.

Това разгласи пред публицисти в Народното събрание Николай Хаджигенов от ПГ " Изправи се БГ! Ние идваме! ".

Поводът за коментара му са консултациите с парламентарно показаните сили за връчването на третия мандат от президента Румен Радев.

На въпрос, обвързван с отхвърли на Има Такъв Народ да поддържат трети мандат, Хаджигенов уточни, че от дълго време очаквал Има Такъв Народ да " поумнеят ". Продължавам да подкрепям това си очакване, дали ще поумнеят следва да разберем, разяснява той.

Според Хаджигенов трети мандат на Българска социалистическа партия няма никакъв смисъл. Никой няма да поддържа нищо обвързвано с Българска социалистическа партия, добави той, представен от Българска телеграфна агенция.

По думите му, в случай че третият мандат бъде връчен на ИБГНИ тогава ще предложат работещата част на служебното държавно управление да продължи своята работа и в постоянен кабинет, а останалата част, съгласно Хаджигенов би трябвало да бъде изпълнена от трите протестни обединения.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР