Има само един изграждащ материал на света, в който всеки

...
Има само един изграждащ материал на света, в който всеки
Коментари Харесай

И нека паднат всички воали от заблуди!

Има единствено един изграждащ материал на света, в който всеки от нас живее и това е съзнанието. А по отношение на това, което пускаме в него, животът ни може да е хубав, противен, заплашителен, баснословен, лек, тежък, занимателен, печален, назидателен или неправилен.

Ако и вас ви е грижа за чистотата на съзнанието ви, ви каним да се впуснете в прекарването
 
В този доста значим за делото на нашата медия ден на сцената на ще приказват хора, за които сме уверени, че носят значима истина и разрушават заблуди, всеки в друга област и поле на познание, само че все от решаващо значение.
Психотерапевтът и дълготраен откривател на хипнозата Иво Величков ще ни опише за въздействие над съзнанието на обществото от страна на медиите и по какъв начин да прекосяваме през бурите на времето -–със стоическо успокоение.Д-р Георги Тодоров за следващ път пред аудиторията на „ 8 “ ще зачекне въпроса за парадоксите в опазването на здравето на локално и международно равнище.Йога майсторът и създател на „ Институт за осъзната сева* “ (Mindful Seva Institute) Ведасара ще ни показа скъпите си познания и препоръки за пътя и изкушенията пред младежите – зависимости, депресии, провали и преследване на цели.Юристът и социолог проф. Иво Христов ще разнищи обречената на крах остаряла обществена и политическа система, както и допустимо ли е някой богат човек да употребява технологиите, с цел да стане вечен.Слави Славов от здравословен център „ Вита Рама “ ще разбули доста от заблудите ни за храненето. Теджас (ученик на гуру Йоги Тан) ще извиси честотата в цялата зала с тематиката за просветлението, с което падат всички воали на заблуди и усещания и което е път на всеки духовно търсещ човек.За да бъде изпълнено съзнанието на всички ни с хубост, ще се отдадем дружно на музиката, предвождани от маестро Йордан Камджалов, който ще ни окрили и въодушеви, давайки звук за обичани български песни и значими размишления. Както постоянно, ще бъде прекарване, което е мъчно да се опише единствено с думи, само че ще е значима крачка за всеки пристигнал към живот в осъзнатост, истина и наслада.

Програмата вижте тук.

Билети може да закупите тук, в редакцията на Списание 8 и на касата на Софийската опера и балет.

Ако нямате опция да присъствате – дистанцията от дълго време не е спънка да бъдем дружно.Може да гледате онлайн събитието, като закупите билет тук.

Тук може да станете част от предишните ни събития.
Очакваме ви с боязън и неспокойствие!

* Сева (seva) – от санскрит – безкористно служене
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР