Има само два варианта за подкрепа на кабинет с втория

...
Има само два варианта за подкрепа на кабинет с втория
Коментари Харесай

Кабинет на ГЕРБ, ДПС, ДБ и ИТН или избори: Д. Добрев

" Има единствено два разновидността за поддръжка на кабинет с втория мандат на ПП/ДБ ”, съобщи във Facebook депутатът Делян Добрев от ГЕРБ/СДС. Ден по-рано претендентът за вицепремиер, а след това - за ротационен министър председател в държавно управление с Доброто Мария Габриел разгласи, че партията на Бойко Борисов " замразява договарянията ” след разгласяването на скандалните записи от заседание на Политическа партия.

Напомняме, че в тях се приказва за утвърждение на министри от посолства, което е нарушаване на бг законите, за сделки с Брюксел за приемане в еврозоната с пропуски по критериите, което представител на Европейска комисия изрично отхвърли, за координиране " в посолство " на назначения в службите и за всеобщи смени в администрацията. Коментира се и прочувственото положение на Габриел, както и членове на нейното семейство. А Ас. Василев декларира: " Важното е, че за месните избори Министерство на вътрешните работи е наше ".

" След първичния потрес и смут от диалога на измамниците, идва ред трезво да помислим какви са разновидностите ”, уточни в този момент Добрев.

" Вариант 1: Дясно държавно управление с гласовете на ГЕРБ, Движение за права и свободи, Демократична България и Има Такъв Народ. Плюсове: Стабилно болшинство от 142 депутати, 100% съвпадане на приоритите и стратегиите, кардинални и верни позиции по геополитическите въпроси, способни политици и специалисти, които могат да извадят страната от рецесията на Политическа партия... Минуси: Не виждам ", написа той.


Според него вторият вид са нови избори. " Плюсове: Партията на измамниците от Политическа партия ще отиде в небитието. Истинското наказание/възмездие в политиката го дават гласоподавателите и аз нямам подозрение, че Политическа партия ще си получат заслуженото. Минуси: Шести следващи избори, още няколко месеца безпорядък и неустановеност, липса на бюджет, задълбочаване на рецесията и други ", уточни Добрев.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР