Има съмнения, че случаят с Николай Николов-Паскал е обвързан с

...
Има съмнения, че случаят с Николай Николов-Паскал е обвързан с
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Има съмнения, че случаят Паскал е обвързан с хора от ПП на доста високо ниво

Има подозрения, че казусът с Николай Николов-Паскал е привързан с хора от Политическа партия на много високо равнище. По думите на Иван Гешев, този контрабанден канал е съществувал още по времето на Бойко Рашков и тези пари са отивали за избори.

Това сподели ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

Неговият коментар бе за задържането и обвиняването на шефа на Агенция „ Митници “ Петя Банкова за присъединяване в проведена незаконна група за търговия с въздействие, контрабанда, подкупи с още трима души. Това са Стефан Димитров, Марин Димитров и Никола Николов - Паскал, който се търси.

" Някои недоразумения от Политическа партия настояват, че тази комисия по случая е предизборна бухалка. Когато е за врага е корупция, когато е за тях е бухалка. Този двоен критерий да си го прегънат и да си го слагат някъде в чекмеджето. ", сподели още Тошко Йорданов.

" Служебният кабинет е подобен, с помощта на Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев и Атанас Атанасов, които трансформираха Конституцията и орязаха пълномощията на президента ", съобщи Йорданов във връзка толкоз скорошната промяна на външния министър.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР