Има съмнения, че мъжът е минирал двора си. До екшъна

...
Има съмнения, че мъжът е минирал двора си. До екшъна
Коментари Харесай

Търсят мини в имота на бившия легионер в Орешник

Има подозрения, че мъжът е минирал двора си.

До екшъна се стигна след опит на униформени да разпитат Пачелиев по следствие на Софийската районна прокуратура за отправена опасност.

Бившият войник от Френския задграничен легион стреля по служители на реда, само че в последна сметка беше сполучливо обезвреден. На него ще му бъде повдигнато обвиняване за възпрепятстване на органите на реда.

Цяло денонощие продължи акцията против Пачелиев. 80 служители на реда, измежду които спецчастите "Кобра " и Специализирания отряд с битка с тероризма, участваха в неговото неутрализиране. Мъжът има 3 законни оръжия.

При ареста си Пачелиев подметнал, че в парцела му ги чакат "изненади ". Тъй като за 5 години в Чуждестранния легион се счита, че той е получил добра подготовка във взривните материали, на мястото тази заран работят сапьори, съобщи bTV.

Арестуваният прекара нощта в РУ-Харманли и през днешния ден ще бъде конвоиран до парцела за процесуално-следствени дейности.

Хората от селото познават Пачелиев като необикновен, само че не и нападателен човек. Занимавал се е с дървосекачество, като поради това е имал проблем с горските, само че единствено това и по-рано прекъснато следствие за убийството на кон са случаите, в които той е бил в полезрението на управляващите.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР