Има съгласие за нова процедура за избор на председател на

...
Има съгласие за нова процедура за избор на председател на
Коментари Харесай

БСП вероятно ще задържи третия мандат поне до 15 август

Има единодушие за нова процедура за избор на ръководител на КЕВР. Депутатите ще анулират ваканцията си до 15 август, с цел да може да се вземе решение да има работещ орган за енергоносителите.

Това заяви водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя свика незабавна среща на четирите партии, поради решението на Конституционен съд да разгласи за противоконституционен изборът на ръководител на КЕВР.

Българска социалистическа партия евентуално ще задържи третия мандат най-малко до 15 август, стана ясно от думите на Нинова.

Намерихме решение, прогнозируемост и изясненост по какъв начин ще се случат нещата. Целта е само непоклатимост. Кандидатура за ръководител на КЕВР не сме разглеждали, сподели още Нинова.

Относно диалозите по управническата стратегия, Нинова заяви, че през уикенда договарянията ще обобщят постигнатото до момента.

На предварителните диалози получихме кардинално единодушие. В понеделник, вторник, стана ясно от думите на Нинова, ще има дефинитивно решение дали има болшинство от 121 и повече депутати. Антикорупционният закон върви по проект, уточни още водачът на Българска социалистическа партия.

Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР