,,Има съдебна зала в ада, която очаква Владимир Путин. Той

...
,,Има съдебна зала в ада, която очаква Владимир Путин. Той
Коментари Харесай

Фон дер Лайен: Навални се пожертва, за да спаси страната, а Путин пожертва страната, за да се спаси

,,Има правосъдна зала в пъкъла, която чака Владимир Путин. Той е виновен за гибелта на Алексей Навални.

Това съобщи ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен по време на речта си във втория ден от конгреса на Европейската национална партия в Букурещ.

Тя разяснява още, че Навални се е пожертвал, с цел да избави страната, а Путин е пожертвал страната, с цел да се избави и ще би трябвало да поеме отговорност.

" Руската експанзия се опита да затрие Украйна от лицето на земята. Войната е в третата си година и е по-интензивна от всеки път. Опасността се надига от диктаторите, от Газа, от дестабилизацията в Близкия изток. Виждаме Китай и други нападателни стопански надпревари. Тук, вкъщи, приятелите на Путин се пробват да пренаписват историята. Разпръсват ненавист, съобщи Урсула фон дер Лайен.

Според нея обединена Европа е изправена пред провокации, както в никакъв случай поради крайнолеви или крайнодесни демагози и националисти, измежду които уточни и " Възраждане ", които популяризират ненавист и се пробват да отслабят Европа.

" ЕНП няма да разреши това да се случи, " съобщи председателката на Европейската комисия.

Тя разяснява, че Русия е разрушила лечебни заведения и детски градини, само че не може да унищожи фантазията за свободна и просперираща Украйна, която заема своето място на картата на Европа.

" Днес тази фантазия живее в Република Молдова, Грузия и на Западните Балкани. Заедно ще я превърнем в действителност ", акцентира председателката на Европейска комисия.

Урсула фон дер Лайен добави, че Европа е устояла на " газовия шантаж " на Владимир Путин и сподели, че за първи път Европа създава повече ток от вятър и слънчева сила, в сравнение с от газ.

Председателката на Европейската комисия не пропусна и тематиката с митингите на фермерите.

" Миналия месец един млад фермер ми сподели, че от време на време върху него и сътрудниците му е оказван напън да продават под продажната цена. Това е неприемливо. Системата още веднъж би трябвало да стане надеждна, а работа на фермерите да им се заплаща. ЕНП постоянно ще бъде на страната на фермерите ", безапелационна бе Урсула фон дер Лайен.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР