Има роли, които изискват много от актьорите. За Крисчън Бейл

...
Има роли, които изискват много от актьорите. За Крисчън Бейл
Коментари Харесай

Когато Себастиян Стан е неузнаваем

Има функции, които изискват доста от актьорите. За Крисчън Бейл да вземем за пример не е непознато да смъква или качва доста килограми, с цел да придобие претенции външен тип.
 Себастиян Стан, Pam & Tommy и по какъв начин е свалил килограми за ролята си в сериала
Колко мъчно е от супергерой да станеш рок звезда

Себастиян Стан знае най-добре

Но има и функции, за които артистът не може да се приготви кой знае какъв брой физически, тъй като цялостната визия на героя му зависи от гримьорите. Но все пак резултатите са впечатляващи.

Поредният образец е със Себастиян Стан , който последно гледахме като Томи Лий в сериала на Hulu Pam & Tommy, както и във Fresh. Преобразяването му за A Different Man обаче е на напълно друго равнище.

Във кино лентата Стан влиза в ролята на Едуард - човек с неврофиброматоза, който се подлага на пластична интервенция, с цел да наподобява по този начин, както постоянно си е мечтал. Но в това време се завладява от артист, който би трябвало да изиграе самия него в режисура, основана на живота му.

В момента текат фотосите на трилъра, тъй че не знаем по кое време и къде ще можем да го гледаме. Самият артист обаче показа първи взор към персонажа си и в действителност можем кажем, че нямаше по какъв начин да разберем, че това е той, в случай че не знаехме.

Себастиян Стан разяснява, че протезите и гримът са дело на Майк Марин, който е виновен и за тоталното видоизменение на Коли Фарел в Пингвина в " Батман ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР