„Има риск от ослепяване и премахване на устните ми. Заплахата

...
„Има риск от ослепяване и премахване на устните ми. Заплахата
Коментари Харесай

Бургаското Барби може да ослепее

„ Има риск от ослепяване и унищожаване на устните ми. Заплахата идва от заплахата от дехидратация поради вливанията на хиалурон. Надявам се до съдбовни последствия да не се стигне, защото всяка седмица вървя при експерт. Опасността е налице, само че ще не преставам с интервенциите ". Това показа пред роден таблоид притежателката на най-големите устни в света Андреа Иванова, представена от районния уебсайт Флагман.бг.

Известната в целия свят като Българското Барби, студентка по „ Немска лингвистика “, предходната седмица си направила 25-а поредна вливка хиалурон в устните. Тези дни русокоската даде изявление за английския таблоид „ Сън “. В него Андреа признава, че в действителност може да се стигне до съдбовен край.

„ Чувствам се доста добре и съм доста щастлива с новите си устни, тъй като с огромни наподобявам по-красива. Посетих съвсем всички клиники за естетични процедури в София и сложих в устните си всички типове хиалуронови филъри за устни ", разкрива Андреа.

„ Няма граници за мен “, споделя още тя. „ Получавам хиляди известия с похвали за устните и визията ми от хора от целия свят “, разкрива Андреа. Освен на устните БГ Барбито обръща съществено внимание на размера на гърдите си и си е сложила цел в най-скоро време те да бъдат най-големите в случай че не в света, то най-малко в България. Андрея има упоритост да постави по 1200 кубика силикон във всяка една от тях или общо 2400.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР