Има риск на 1 юли да не бъдат увеличени пенсиите,

...
Има риск на 1 юли да не бъдат увеличени пенсиите,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Има риск на 1 юли да не се увеличат пенсиите

Има риск на 1 юли да не бъдат увеличени пенсиите, както и други обществени облекчения, които са били заложени да влязат в действие от тази дата

Това съобщи вицепремиерът Корнелия Нинова след съвещанието на Министерския съвет.

"За нас като съдружен сътрудник най-важният въпрос и задача номер едно е приемането на актуализацията на бюджета. Днес, с гласуването на ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и „ Възраждане “ и беше отхвърлено предлагането на Българска социалистическа партия за България да се гласоподава държавния бюджет през днешния ден. Това е извънредно безконтролно решение, защото забавянето може да докара до това от 1 юли да не се усилят пенсиите, младите фамилии да не получат данъчни облекчения, земеделските производители да не получат поддръжка ". Това сподели Нинова и добави: "Уважаеми български жители, не вярвайте на изказванието, че може да се гласоподават обществените ограничения и да не се гласоподава огромният държавен бюджет ".

"Да се гласоподават през днешния ден разноските за пенсии и да не се гласоподава държавният бюджет, значи, че няма от къде да дойдат разноските за пенсии ", посочи Нинова. Тя прикани всички в Народното събрание да успокоят страстите си и да гласоподават бюджета, с цел да обезпечат стабилността на страната.

По мотив решението на кабинета тематиката за влизането на Северна Македония в Европейски Съюз да се разпореди на Народното събрание, Нинова разяснява: "Подкрепихме това решение в името на бистрота и досегаемост до информацията от всички парламентарно показани партии - и ръководещи, и съпротива. Както и до всички жители ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР