Има редица водещи играчи за Арсенал, като Ерлинг Холанд и

...
Има редица водещи играчи за Арсенал, като Ерлинг Холанд и
Коментари Харесай

Зинченко: Сака е един от най-добрите във Висшата лига

Има редица водещи играчи за Арсенал, като Ерлинг Холанд и Маркъс Рашфорд съответно са основните фигури през 2022-23 година за Манчестър Сити и Юнайтед. Букайо Сака се намира измежду тази популярна компания, откакто оказа помощ на Арсенал да удържи предизвикването за купата, като 21-годишният футболист записа персонални най-хубави индикатори през този сезон от 13 гола и 10 асистенции, като в същото време означи за Англия при успеха с 2:0 над Украйна в квалификациите за Евро 2024.

Олександър Зинченко, който беше на губещата страна на " Уембли "  каза пред кореспонденти, когато го попитаха дали Сака е най-хубавият състезател сега: " Във Висшата лига? Не съм индивидът, който ще съди, само че той сигурно е един от тях. Надявам се да е в тази форма до края на сезона, тъй като той е толкоз значим състезател за Арсенал, защото ни предстоят още 10 финала. Невероятен състезател е, знаем това. Той гори сега, няма другари на терена и за жалост ме победи. В този тип мачове големите играчи постоянно вземат решение дуелите ", показа Зинченко.

Зинченко и Сака още веднъж ще бъдат дружно на терена, когато Арсенал, който има преднина от осем точки на върха във Висшата лига, се завръща към вътрешните мачове с домакинска среща против Лийдс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР