Има редица методи за пречистване, но който и да изберем,

...
Има редица методи за пречистване, но който и да изберем,
Коментари Харесай

Лунната диета: как да се пречистим и да загубим до 3 килограма на месец

Има редица способи за филтриране, само че който и да изберем, неведнъж ще подобрим успеваемостта му, в случай че го съвместим с етапите на Луната. И сигурно ще свалим някой и различен кг.

Лунната диета е извънредно комфортна, тя ни настройва на вълната на естествения темп, а най-хубавото е, че няма странични резултати. Луната е „ отговорна “ за приливите и отливите, тя въздейства върху водното наличие във всички живи организми, в това число и в човешкото тяло, което е построено от 70% вода.

Най-силно Луната „ обработва “ телата ни по време на промяна на етапа – новолуние, първа четвърт, пълнолуние, последна четвърт – и точно тогава можем да им дадем опция да задействат своите естествени качества за филтриране. Ще се освободим от арестуваните течности, изхвърляйки с тях и токсините, отдъхвайки си от работния режим на храносмилателния развой.
 Как да си създадем лунна вода, която сбъдва желанията  Как да си създадем лунна вода, която сбъдва желанията  Как да си създадем лунна вода, която сбъдва желанията  Как да си създадем лунна вода, която сбъдва желанията
Какво е нужно да създадем? При настъпването на нова лунна фаза, което се случва един път седмично, прекратяваме приемането на твърда храна и се ограничаваме само до вода, прясно изцедени сокове и чай с мед. И по този начин – в продължение на 24 часа.



Захарта и солта са табу. Още по-добре даже да стартираме самобитния „ пост “ половин час преди началото на новата фаза и да приключим към час след края ѝ на другия ден.

След това зареждането включва лека храна като салати, плодове, зърнени храни, кълнове. Ако гладуването цели 24 часа ви се коства херкулесов героизъм, можете изначало да го вършиме единствено по пълнолуние един път месечно, като след известно време добавите и новолунието и останалите междинни етапи.
 Какво се случва с тялото, в случай че сменяем всички питиета с вода  Какво се случва с тялото, в случай че сменяем всички питиета с вода  Какво се случва с тялото, в случай че сменяем всички питиета с вода  Какво се случва с тялото, в случай че сменяем всички питиета с вода
Вслушвайте се в интуитивния глас на тялото си. По време на пълнолуние то е по-чувствително, склонно да натрупа килограми и да задържа вода. Затова в този ден можем сполучливо да противодействаме посредством по-лек хранителен, а още по-добре воден режим.

По време на намаляващата луна тялото „ обича “ да отдава, а не да задържа , по тази причина можем да бъдем по-разточителни в угаждане на кулинарните си стремежи, без да прекаляваме, несъмнено. Особено удобни са кардио тренировките и спортовете навън.

При новолуние пречиствателната станция на тялото работи с цялостен потенциал , по тази причина приемът единствено на течности в продължение на 24 часа форсира метаболизма и извежда на открито всички ненужни отрови.

При възходяща луна апетитът се усилва, по тази причина неговото възпиране посредством фрапантни способи на самоизмъчване не е целесъобразно. По-добре да следим какво хапваме, по какъв брой и по кое време, защото през този интервал тялото е склонно да складира и задържа.

И с цел да сме ви оптимално потребни, в нашата изложба сме събрали всички етапи на луната до края на 2022 година (за България):
 Фази на луната за 2022 година в България  Фази на луната за 2022 година в България  Фази на луната за 2022 година в България  Фази на луната за 2022 година в България
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР