Има реални шансове да стане, ако отиде в ДБ. Ако

...
Има реални шансове да стане, ако отиде в ДБ. Ако
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Третият мандат има реални шансове, ако отиде в ДБ

„ Има действителни шансове да стане, в случай че отиде в Демократична България. Ако отиде в „ Български напредък “ може да се събере някакво болшинство, само че няма да е устойчиво. Преди месец давах сходни оферти, само че мислех, че са в положителни връзки с тези, които раздават мандатите “, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред депутатите във връзка третия мандат. Той се извини на Христо Иванов, че го е предложил за министър председател, като не е мислел, че това е обезличаване.

„ Аз разбирам, че е редно да се обърнеш към водача на партията, а не към техниците, не знам какви са тези техници. Затова го показах него, тъй като и преди сме се договаряли “, добави още Борисов. Той посочи, че при всички положения би трябвало да има подписан докумен. 

Той акцентира, че Политическа партия за положително или неприятно са взели ляво-либералната ниша със своя популизъм

Лидерът на ГЕРБ разяснява и декларацията на Политическа партия, която не е била подкрепена даже от личните депутати на Кирил Петков и Асен Василев. Борисов напомни, че по всички значими закони Демократична България са получавали поддръжка от ГЕРБ. 

Делян Добрев посочи, че уралският петрол през днешния ден коства 37 $ за барел. „ При тази цена литър дизел у нас би трябвало да е под 2 лева, а по бензиностанциите към момента виждаме табелки с цени над 2.50 лева за литър. Служебното държавно управление да направи незабавна инспекция какво се случва с горивата “, съобщи той и изиска инспекция от страна на служебното държавно управление за цените. 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР