Има разминаване между реалните причини и причините, посочени като основание

...
Има разминаване между реалните причини и причините, посочени като основание
Коментари Харесай

Методи Лалов проговори за изключването си от Демократична България

" Има разминаване сред действителните аргументи и аргументите, посочени като съображение за изключването ми. Реалните са, че аз назовах властническото лидерско ръководство.... Сега съм изключен, че не съм ходил на съвещанията на Столичния общински съвет. Нямам нито едно наказване от Общински съвет. Какво се случи - Висш съдебен съвет на Магдалинчев, Цацаров и Гешев не съумя да ме уволни от правосъдната система, " Да, България " ме уволни от " Да, България ".

Това съобщи пред БНР някогашният арбитър, в този момент общински консултант в Столичния общински съвет Методи Лалов, който беше изключен от " Да, България ", откакто изиска оставки в партията.

" Имаше проблеми във връзка с връзката освен с мен, само че и с останалите членове, игнориране на всеки, който демонстрира интензивност, която не се утвърждава от управлението. Всичко това докара до ескалиране на напрежението. Разбира се и оня клиентелистки метод.... Половината ни група общински съветници от " Демократична България " е в едни фондове, където се вземаха по 4000 лв. за 1 час месечно работа. След моята интервенция, когато се противопоставих на всичко това, вземат по 2000 лв. за същото ", разяснява още Лалов.

Той напомни, че още при започване на 2020 година се е противопоставил на така наречен " Коалиция на софрата " в СОС:

" Видях, че това, което се приказва обществено, и това - което е като процедура в " Демократична България " - няма нищо общо. Започнах рецензия - първо вътрешна. Беше ми показано, че това няма да стане и единствено ще си изпатя. Не съм пристигнал в Демократична България, с цел да заемам каквито и да било постове, по тази причина се наложи да се опълчва обществено ".

Лалов изрече мнение, че Христо Ивано и Антоанета Цонева считат " Да, България " за собствен план, в който " те би трябвало да колят и да бесят ":

" Те са учредители с още стотици хора. " Да, България " е на Кристиан Таков, Мануела Малеева и на още стотици хора, не на Цонева и Ивайло Мирчев - те са функционалност на тези хора ".

Според него от управлението са бързали да го изключат от " Да, България ", с цел да не може той да изкаже рецензиите си към тях на националната конференция за избор на водач, защото всички органи в политическата групировка са с изминал мандат от година, а Христо Иванов е в оставка след неприятния резултат на Демократична България на последните парламентарни избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР