Има различни видове заплахи и за тях трябва да се

...
Има различни видове заплахи и за тях трябва да се
Коментари Харесай

Велислава Донкина: Живеем в хаос

„ Има разнообразни типове закани и за тях би трябвало да се реагира друго. Сега на непознат тил и 100 тояги са малко ”. Това съобщи шефът на 51-во столично учебно заведение Асен Александров пред " Нова нюз "  по мотив множеството бомбени закани против учебни заведения в цяла България.

В търсене на психическите аспекти на бомбените закани против учебните заведения от седмицата преди изборите психологът Велислава Донкина съобщи: „ Ние живеем в един безпорядък и възпитаваме децата си, че това е надали не демонстрация на независимост. Това се прекатурва доста мъчно с години инвестиция – още от възпитанието на децата, от това да имаме почит ”.

Според нея примитивизмът е взел своя връх. „ Става въпрос за битки, за това кой да бъде пръв. Това е в действителността без да е допустимо за рефлексия. Може би да стартираме да мислим ”, изясни Донкина.

По думите на обществения антрополог Харалан Александров не може да не се интересуваме от протичащото се около нас, не може да чакаме, че гетото няма да пристигна при нас. „ Това, което може да вършим, е да назоваваме действителността, да изолираме патологичните феномени и болестта, която те разпръскват ”, сподели той.

Относно извършените избори и мълчанието на Демократична България след изказването на техните съдружни сътрудници от Политическа партия, че не биха взели участие в държавно управление на ГЕРБ, Александров сподели: „ Мълчат, тъй като са пленник на радикално-нарцистична група. Политическа партия заеха мигновено позиция на бойкот ”, добави Александров.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР