Има различни теории за появата на Черния петък. В основата

...
Има различни теории за появата на Черния петък. В основата
Коментари Харесай

С какво търговците ще изкушават клиентите на Черния петък?

" Има разнообразни теории за появяването на Черния петък . В основата на всички е, че това е петъкът след Деня на благодарността, с който се отбелязва началото на коледните разпродажби ", това изясни Методи Дреновски, съосновател и шеф на СуперХостинг.бг, в предаването " В развиване " на Bloomberg TV Bulgaria.

" През последните пет години Черният петък става все по-популярен в България ", уточни той и предвижда, че с навлизането на онлайн търговията Черният петък набира мощ .

" В България търговците са осведомени с Черния петък и те са тези, които водят процеса. Клиентите не са осведомени добре, защото в страната няма традиция за Деня на благодарността и петъка след него ", счита Дреновски. Той описа, че през последните пет години компанията му се старае да работи интензивно с клиенти, които имат онлайн магазини.

" Помагаме им в това да възнамеряват добре своето наличие онлайн, с цел да може да устоят на трафика през самия ден ", осведоми шефът на СуперХостинг.бг.

Според него Черният петък е доста значим за онлайн търговците, тъй като по този метод те съумяват да доближат до нови клиенти.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР