Има различни добавки и храни, които са създадени да бъдат

...
Има различни добавки и храни, които са създадени да бъдат
Коментари Харесай

6 неразделни кулинарни двойки

Има разнообразни добавки и храни, които са основани да бъдат поднасяни дружно - нещо като кафе и мляко, чай и мед, пица и кетчуп. Те се допълват и си оказват помощ едно на друго да разпрострат всички усети и аромати. Foodpanda демонстрира някои от най-изкусителни и неразделни кулинарни двойки.

1. Бургер и пържени картони - двойката за зареждане

Искате да ги ненавиждате, тъй като са толкоз съвършени и калорични! Пламтящата персона на топлия бургер е повдигащо въодушевление, сдвоено съвършено с пържени картофи извън, само че меки от вътрешната страна. Това е постоянно налично благополучие!

Всички вкъщи полудяха по тази лесна и бърза закуска

2. Риба и чипс - комплицираната двойка

Тази двойка храна е единствено за ценители. Рибата е съществено ядене, което изисква сериозна гарнитура. Но в случай че сте задоволително самоуверен, пробвайте това комбиниране. Чипсът прибавя едно ужасно кулинарно развлечение.

3. Чеснов самун и чорба - двойката терапевт

Хранителната двойка, към която всички се обръщат за съвет. Супата предлага разнородни пикантни решения, а партньорският ѝ чеснов самун е детайлът, който я добавя!

4. Пържено пиле и ориз - трагичната двойка

Не е наложително да сте фенове на китайската кухня, с цел да съчетавате самоуверено пържено пиле с ориз. Подходящо е и за обяд, и за вечеря, стига да обичате да съчетавате щедро количество въглехидрат с протеин и лой. Може да не е здравословно, само че за сметка на това е извънредно вкусно.

Вкусна вечеря подготвена единствено за 20 минути ВИДЕО

5. Салса и чипс – обществена двойка

Ще ги намерите на всяко празненство, сбирки, на кино или даже в мола. Поканени са на всички места! Вие сте с трето колело с тях когато и да е, те постоянно са на открито. Никога не желаете да хапвате едното без другото. В последна сметка те са толкоз налични, че едно единствено би трябвало да ви се преяде.

6. Вафли и сладолед - бясно влюбената двойка

Те са толкоз сладки дружно, че те карат да искаш да бъдеш с тях всеки уикенд, в случай че не всеки ден! Закуски или неделни следобеди, те ще добавят вашата отмора по най-хубавия метод. Вафлите са меки и нежни, сладоледът е апетитен и охлаждащ! Компанията им е изпълнена с усмивки и смях!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР