Има провал на Рашков. Пореден, тежък провал на Рашков.Това коментира

...
Има провал на Рашков. Пореден, тежък провал на Рашков.Това коментира
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Има провал на Рашков. Пореден, тежък провал на Рашков

" Има неуспех на Рашков. Пореден, тежък неуспех на Рашков. "

Това разяснява по бТВ социологът Андрей Райчев.

Според него вътрешният министър при ареста на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова още веднъж, както при предходни случаи не представял действителни причини.

По думите му " Бойко Рашков показва за следващ път опцията единствено да шуми ".

Акцията била с концепцията, че ще се открие освен това при обиска, допуска още Райчев.

" Те (от Продължаваме промяната - бел. ред.) са в алтернатива - да поддържат Рашков и да потънат с него, или да се освободят от него и малко да излязат от тази обстановка. Като виждам те потеглят да го поддържат ", добави той.

Социологът дефинира случилото се като " алегорично принуждение " по логиката " отмъстете им най-малко някъде, като не можете да ги хвърлите в пандиза "

" Борисов има някаква опция да се скрие ли? Той е толкоз прочут, че няма къде да се скрие и в България, и в цяла Европа ", продължи той.

ГЕРБ печели от това - явно е, това ми демонстрира интуицията. Опозицията е във фаза и се съживява, обединението отслабва, отслабва и връзката ѝ с президента, счита още Райчев.

" Тази преживелица понижава доверието сред сътрудниците, това не е акция на държавното управление, а на министър председател и на вътрешен министър. Другите парньори научават от малкия екран, представяте ли си какво оскърбление е това ", попита реторично той като дефинира случилото се в жанр " Лъжливото овчарче ".
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР