Има проучвания в последните години, които показват, че вирусите отпреди

...
Има проучвания в последните години, които показват, че вирусите отпреди
Коментари Харесай

Може ли „зомби вирус” от Сибир да затвори света отново?

Има изследвания в последните години, които демонстрират, че вирусите отпреди милиони години резервират своята интензивност в изискванията на северните елементи на Земята. Хубавата вест е, че досега не сме разкрили такива, които да заразяват хора. Това сподели ръководителят на лаборатория в Берн доктор Аспарух Илиев в предаването „ Събуди се " по Нова телевизия.

С покачването на международната температура стартира и разтапяне на вечнозамръзналите елементи на Земята. В тези райони има лед, който е на десетки, стотици, хиляди, даже на милиони години. И в него, доста надълбоко защитени от светлина и от О2, е доста евентуално да има вируси, които ние не сме срещали досега, изясни специалистът.

„ Не знаем какво е прикрито там и дали няма останки от живи организми, даже хора, които са били инфектирани. До момента антични вируси, които заразяват хората няма. Но в случай че има, е доста евентуално да бъдат такива, които не сме срещали в живота си ", изясни доктор Илиев.

Вирусите, които се срещат в тези замръзнали маси, работят по подобен метод върху човешкия организъм с животинските вируси, които мутират и заразяват хора.

Ако се работи съответно при започване на пандемиите, възможностите те да бъдат лимитирани са огромни. „ Началото на Коронавирус пандемията беше сложено от извънредно несъответстващото и доста криещо информация държание на китайското държавно управление, откъдето пристигнаха всички проблеми ", уточни доктор Илиев.

В Япония сега има зараза от бързоразпространяващ се бактериален извършител - типичен стрептокок, който провокира инфектиране на гърлото и грипоподобни признаци. „ В редки случаи той провокира така наречен отровен синдром, който се характеризира с бактерии, които отделят огромно количество характерни отрови, които работят върху цялото тяло, освен в мястото, където е инфекцията, и може да провокира потрес и увреждане на всички органи. В Япония има такива случаи при 1/3 от случаите на инфектирани - към 300-400 случая ", изясни специалистът.

Нова телевизия, „ Събуди се "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР