Има проста причина, поради която много републиканци ще отхвърлят отчаяната

...
Има проста причина, поради която много републиканци ще отхвърлят отчаяната
Коментари Харесай

Много републиканци ще отхвърлят отчаяната молба на Зеленски за помощ. Ето защо

Има елементарна причина, заради която доста републиканци ще отхвърлят обезверената молба на украинския президент Володимир Зеленски за милиарди долари оръжия и муниции.

Изпращане на повече средства на данъкоплатците за война на ръба на Европа е несъвместимо с кредото „ Америка преди всичко “ на партия, доминирана от някогашния президент Доналд Тръмп.

Позицията на предходния и вероятно предстоящ главнокомандващ се опълчва на президента Джо Байдън, който предизвестява, че позволяването на Русия успеха би насърчила съперник, който може да заплаши сигурността на Съединени американски щати. Вероятният им реванш значи, че изборите през 2024 година са доста повече от това кой ще ръководи Съединените щати през идващите четири години. Вероятно това ще реши ориста на Украйна, формата на западния свят и естеството на световната мощност на Съединени американски щати.

В изявление за CNN Зеленски прикани Камарата на представителите, ръководена от републиканците, да деблокира последната помощ от Съединени американски щати пакет, откакто Украйна отбе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР